Direct
reserveren?
Selecteer een pagina

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0591 - 512 269
Voor meer informatie bespreken wij uw wensen het liefst persoonlijk.

Wat is Boshof 5?

Een besloten eigen ruimte met omliggende tuin voor feestelijke gelegenheden of zakelijke bijeenkomsten.

U bepaalt in dit concept zelf de mate van service en de bijbehorende prijs. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf achter de bar te staan en te bedienen, uw eigen bloemen op tafel te verzorgen en zelf de ruimte schoon te maken. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u verzorgen.

Van alle gemakken voorzien

U bent in Boshof 5 van alle gemakken voorzien en u kunt hier genieten van de beslotenheid van uw gezelschap. U beschikt over een eigen ruimte met bar, uw eigen sanitaire ruimtes en een ruime hal met garderobe. De ruimte is tevens voorzien van airco en WiFi.

(Buiten)Activiteiten

Bovendien is het pand omringd door een mooie ruime tuin voor verschillende activiteiten, veilig omheind met een hek. Vanuit Boshof 5 heeft u uitzicht op de brink van Odoorn. Kortom, ideaal voor een familiedag of feestelijke gelegenheid. Wij kunnen eventueel ook zaken als een springkussen, klootschieten of een fietstocht voor u verzorgen.

Eigen indeling

Door de ruimte staan verschillende (bar)tafels en stoelen verspreid voor uw gasten. U kunt zelf de indeling bepalen, afgestemd op uw gelegenheid en gezelschap. 

Geheel verzorgde arrangementen

Uiteraard kunt u in Boshof 5 ook gebruik maken van onze service en catering. Wij kunnen zowel binnen als buiten van alles voor u verzorgen. Van een geheel verzorgde barbecue tot een luxe buffet.

Faciliteiten
Tevens beschikken wij over de benodigde beeld -en geluidsapparatuur als een beamer met projectiescherm, microfoon en andere AV middelen. Deze middelen zijn allen vrij door u te gebruiken zonder meerkosten.

Boshof 5 is onderdeel van Boshof Odoorn. Van het Huys Catering verzorgt alle cateringactiviteiten.