Direct
reserveren?
Selecteer een pagina

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0591 - 512 269
Voor meer informatie bespreken wij uw wensen het liefst persoonlijk.

Wat is Boshof 5?

Boshof 5 is een besloten ruimte met omliggende tuin voor feestelijke gelegenheden of zakelijke bijeenkomsten.

U bepaalt in dit concept zelf het assortiment (van klein tot groot) en de bijbehorende prijs. Het is mogelijk om zelf achter de bar te staan en te bedienen, uw eigen bloemen op tafel te verzorgen en zelf de ruimte schoon te maken. Kortom, Boshof 5 is van alle gemakken voorzien.

Een mooie besloten eigen ruimte, alles staat voor u klaar

U bent in Boshof 5 van alle gemakken voorzien en u kunt hier genieten van de beslotenheid van uw gezelschap. U beschikt over een eigen ruimte met bar, uw eigen sanitaire ruimtes en een hal met garderobe. De ruimte is tevens voorzien van airco, WiFi en voldoende ventilatie.

Geheel verzorgde arrangementen qua eten & drinken

U kunt het arrangement afstemmen op uw gezelschap. Alles is mogelijk van klein en intiem tot uitgebreid en luxe. Van koffie van onze Jura koffiemachine met gebak, een borrel met hapjes tot een luxe warm en koud buffet. In de zomermaanden is het tevens mogelijk om te barbecue op het terras te gebruiken. Daarvoor zijn meerdere pakketten naar keuze beschikbaar.

Let op: Zelf eten en drinken meenemen is niet mogelijk.

(Buiten) activiteiten

Bovendien is het pand omringd door een mooie ruime tuin voor verschillende activiteiten, veilig omheind met een hek. Vanuit Boshof 5 heeft u uitzicht op de brink van Odoorn. Kortom, ideaal voor een familiedag of feestelijke gelegenheid. In overleg is er plek voor een springkussen en kunt u activiteiten als klootschieten, een wandeling of een fietstocht voor uw gasten verzorgen.

Eigen indeling

Door de ruimte staan verschillende (bar)tafels en stoelen verspreid voor uw gasten. U kunt zelf de indeling bepalen, afgestemd op uw gelegenheid en gezelschap. Voor extra comfort en/of het bergen van meer gasten is het ook mogelijk om een tent bij het gebouw te plaatsen. Groepen binnen t/m ±40 personen, uitbreiding met tenten buiten rond de 80. We vinden belangrijk om het gevoel van ruimte te behouden.

Vergaderen en zakelijke bijeenkomsten in Odoorn

Boshof 5 leent zich ook uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten. U beschikt over een eigen ruimte die geheel naar wens in te delen is. Een formele opstelling voor een lezing of presentatie, of actief in groepen vergaderen of brainstormen, u kunt het zelf regelen.
Op aanvraag kunnen wij benodigde beeld -en geluidsapparatuur voor u regelen via HB systems.

Boshof 5 is onderdeel van Boshof Odoorn. Van het Huys Catering verzorgt alle cateringactiviteiten.